Harta site-ului
Ajutor
Adio grădiniţă!
Adio grădiniţă!

Adio, grădiniță!
Noi nu te vom uita,
Imaginea-nsorită
În noi vei rămânea.
La data de 27 și 30.05.2022 în incinta IET "Scufița Roșie" s. Doroțcaia, raionul Dubăsari s-a desfășurat un eveniment foarte important pentru copilașii noștri - absolvirea grădiniței. Acești minunați copii au fost ghidați de super educatori, cu harul de a dărui înțelepciune şi onestitate ca dna Raisa Nicolaev, dna Aliona Ivanov, dna Eugenia Ursu, dna Aurica Nesterov și dna Irina Ciudin. Plecăciuni, stimate Doamne!
Plecăciuni, stimați părinți, pentru colaborare rodnică și interesantă.
Cu mesaj de felicitare pentru dragii noștri absolvenți a venit și Dnul Valeriu Berzan, Primar de Doroțcaia. Mulțumim mult pentru implicare și susținere!
Noi am parcurs o cale minunată împreună: am devenit prieteni, ne-am ajutat mereu și am învățat diverse lucruri interesante. Acum vi se deschide un nou drum interesant – școala. Fie ca soarele să vă încălzească mereu și să fiţi însoțiţi de mult noroc. Vă felicităm, scumpii noștri! Vă dorim o dispoziție extraordinară, multă energie, poftă de cunoaștere și zâmbete sincere. Lăsați-vă primii pași în viața școlară să fie ușori, de înțeles și interesanți. A fost o sărbătoare foarte interesantă dar și cu momente nostalgice. Mult succes!
 Tatiana LAZARI, Directorul Instituţiei de Educaţie Timpurie "Scufiţa Roşie" din satul Doroţcaia

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Adio grădiniţă! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta